Bruidsarrangementen in de regio Yerseke

Op de belangrijkste dag van je leven staat je kapper voor je klaar! Het is fijn te weten dat je geen zorgen hoeft te maken over je haar en over je make-up. Je begint deze onvergetelijke dag namelijk heerlijk ontspannen bij Kapsalon J Style.

Contact

Voordat het zover is, ontmoeten we je als aanstaande bruid graag een paar weken voor de ‘grote dag’. We bespreken je wensen, de kleur en de stijl van je jurk en eventueel de sieraden die je gaat dragen. 

Met deze informatie creëren we vervolgens een proefkapsel en plannen we een uitgebreide make-up-sessie in voor je proef make-up.

Bride arrangementen

Het Bride Basis arrangement bestaat uit een: TryOut (intakegesprek, proefkapsel & proefmake-up) en bruidsmake-up & -kapsel op je trouwdag. Verder krijg je een minihaarlak en lippenstift/ lipgloss, zodat je je haar en make-up de hele dag kunt bijhouden.

Het Bride deLuxe arrangement is uitgebreid met wenkbrauwen epileren en verven en wimpers verven. Daarnaast heb je de keuze tussen een lekkere gezichtsbehandeling (60 min) of een Bridal Manicure. Het complete verwenpakket vind je in het Bride SuperdeLuxe arrangement; beautybehandelingen, epileren, manicure; geen onderdeel wordt overgeslagen.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op

In alle rust in de salon of op locatie

Het is fijn om je huwelijksdag in alle rust te starten in onze salon. Geef je er de voorkeur aan om je haar en make-up op locatie te laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook, of dat nu thuis is, bij je 

 ouders of op de plek waar je het jawoord gaat geven. Aan deze service zijn wel extra kosten verbonden, zoals reiskosten en eventuele parkeerkosten. Ook de reis- en wachttijd worden doorberekend.  

Prijslijst bruidsarrangementen

 • Bride Basis

  € 200,-

  TryOut: Intakegesprek TopStylist & Make-Up Artist, Proefkapsel (90 min.), Proefmake-up (45 min.). Trouwdag: Bruidskapsel (60 min.), Bruidsmake-up (45 min.).

 • Bride deLuxe

  Vanaf € 272,50,-

  TryOut: Intakegesprek TopStylist & Make-Up Artist, Proefkapsel (90 min.), Proefmake-up (45 min.). 
Beautybehandelingen: Gezichtsbehandeling (60 min.) of Bridal Manicure. Wenkbrauwen epileren & verven, Wimpers verven. Trouwdag: Bruidskapsel (60 min.), Bruidsmake-up (45 min.).

 • Bride Super deLuxe

  Vanaf € 355,50,-

  TryOut: Intakegesprek TopStylist & Make-Up Artist, Proefkapsel (90 min.), Proefmake-up (45min.). Beautybehandelingen: Gezichtsbehandeling (60 min.), Wenkbrauwen epileren & verven, Wimpers verven. Bridal Manicure (45 min.) bestaande uit: Nagels vijlen & nagelriemverzorging, Handmassage, O.P.I. GelColor-behandeling. Weddingday: Bruidskapsel (60 min.), Bruidsmake-up (45 min.).

Bruidegom

GroomCare arrangementen

Voor de bruidegom is het natuurlijk net zo belangrijk om goed voor de ‘Grote Dag’ te komen. Speciaal voor hen zijn dan ook onze GroomCare-arrangementen ontwikkeld.

 

Prijslijst bruidegom

 • GroomCare

  € 28,-

  In de week voor de bruiloft: wassen, knippen, stylen. Op de trouwdag: nekharen, contouren & styling (wassen & stylen).

 • GroomCare deLuxe

  € 63,-

  In de week voor de bruiloft: wassen, knippen, stylen. Gezichtsbehandeling (30min). Op de trouwdag: nekharen, contouren & styling (wassen & stylen).

Partylooks

Wedding guest-arrangementen

Bruidsgasten die haar & make-up op jullie trouwdag bij ons in de salon willen laten doen, kunnen kiezen uit de Partylook en de Partylook deLuxe.

Tijdens de Partylook wordt het haar uitgebreid gewassen en vervolgens in model geföhnd. Daarna brengt de visagist een bescheiden make-up aan. Het resultaat: ready to party!

Mag het glamourous? Bij de Partylook deLuxe wordt samen met de stylist het feestkapsel bepaald: weelderige krullen, de chique grace kellyrol of frivool opgestoken? Het kan allemaal. De visagist zorgt voor een compleet plaatje met een feestmake-up in stijl! Het complete wedding guest-arrangement vind je in de Partylook Super deLuxe; gezichtsbehandeling (30 min), haar & Make-up.

De Partylooks zijn overigens niet alleen voorbehouden aan wedding guests, deze arrangementen kun je boeken voor iedere feestelijke gelegenheid!

Partylooks

 • Partylook

  € 50,-

 • Partylook deLuxe

  € 87,50

 • Partylook Super deLuxe

  € 122,50,-

Losse behandelingen

 • Proefmake-up

  € 37,50

 • Proefkapsel

  € 67,50

 • Bruidsmake-up

  € 32,50

 • Bruidskapsel

  € 62,50

Bridal tips & tricks

.

 • Blijf dicht bij jezelf. Je wilt niet achteraf naar jezelf op de trouwfoto’s kijken en denken: wie is die vrouw?

 • Op je bruiloft staan je handen de hele dag in de spotlight; je moet iedereen natuurlijk je prachtige ring laten zien! Verwen jezelf daarom lekker met een manicure.

 • Wil je bijzondere bruidsgasten verrassen? Een Partylook op jullie trouwdag is een origineel cadeau voor moeders, getuigen, zussen of vriendinnen. Ook kleine bruidsmeisjes zijn welkom voor een mooi feestkapsel.

 • Plan een proefsessie de laatste keer dat je de jurk gaat passen. Heb je gelijk een totaalbeeld van hoe je er op je bruiloft gaat uitzien.

 • Laat je haar 1 week van tevoren kleuren en/of knippen.

 • Wil je ultiem glanzend haar, neem dan een keratinebehandeling (3-6 maanden glanzend, pluisvrij haar).